Pogledajte novi spot Luke Blacka, Holding On To Love

Izvor: Tracara.com, 29.Jun.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot Luke Blacka, Holding On To Love

Mladi srpski pop pevač Luke Black prestavlja vam svoj drugi video spot, za singl Holding On To Love, koji je sniman sredinom juna u Zagrebu, a produkcijski ga potpisuje tamošnja produkcijska kuća Centralna Jedinica. Mladi pevač se u spotu bori sa svojim super-egom, demonom koga tumači zagrepčanin Christian Nujster, profesionalni plesač savremenog plesa i brejkdenser. “Spot je emotivna ekstenzija pesme ‘Holding On To Love’ i predstavlja odricanje od sebe iz određenog perioda u kom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << smo imali to što smo izgubili. Po mom mišljenju spot idealno filmski prikazuje moju izgubljenost, nagle emocije i oslobađanje negativnosti. Unutrašnje borbe sa demonima.” rekao je Luke Black. Pogledajte spot i uživajte.  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Izašao novi spot Luke Black-a!

Izvor: Mondo, 29.Jun.2015

Mladi srpski pop pevač Luke Black prestavio je svoj drugi video spot, za singl "Holding On To Love"...Foto: YouTube screenshot..Spot je snimljen sredinom juna u Zagrebu, a produkcijski ga potpisuje Centralna Jedinica, produkcijska kuća sa sedištem u Zagrebu..."Tokom snimanja vladala je vrlo prijatna,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.