Pogledajte nastup Jelene Karleuše u Istanbulu pred 60.000 gledalaca

Izvor: Tracara.com, 19.Maj.2016, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte nastup Jelene Karleuše u Istanbulu pred 60.000 gledalaca

Jelena i Duško pred oduševljenim navijačima (foto: Instagram) Jelena Karleuša nastupila je večeras na stadionu turskog Besiktaša pred više od 60.000 ljudi. Predsednik ovog kluba, za koji igra pevačicin suprug Duško Tošić, pozvao je Karleušu da nastupi u Vodafone areni i svojim mini-koncertom upriliči slavlje fudbalskog kluba povodom osvajanja titule. Jelena je pred publiku izašla u srebrnoj mrežastoj haljini >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i performans počela obradom pesme grupe Queen We Are The Champions. Ipak, publika je skočila na noge na taktove pesme Devojke vole dijamante, koju je napisao najpopularniji turski pevač Tarkan. Usledio je i hit Krimi rad, tokom koga joj se na bini pridružio i suprug. Pogledajte kako je izgledao ovaj sprektakularni nastup naše pevačice u Istanbulu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

“KRIMI RAD” SE ORIO ISTANBULOM: Karleuša napravila ludnicu na krcatom stadionu Bešiktaša! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2016

Jelena Karleuša napravila je žurku za pamćenje na proslavi titule fubalskog kluba Bešiktaš. Stadion u Istanbulu bio je krcat, a procenjuje se da je bilo 60 hiljada ljudi...Srpska pevačica je pred navijačima crno-belog tima izašla zajedno s njenim suprugom Duškom Tošićem, koji igra za novog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.