Pogledajte Rihannin Pour it Up!

Izvor: Tracara.com, 02.Okt.2013, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Rihannin Pour it Up!

Stigao novi spot…Dok joj jedni savetuju da uspori tempo i u karijeri i u privatnom životu, Rihanna nastavlja punim gasom. Upravo to predstavlja novi spot za pesmu Pour it Up.Neki će reći preizazovno, neki će biti oduševljeni, ali video ostvarenje za Rihannin singl Pour it Up definitivno će izazvati brojne i burne komentare.Spot zbog koga je Rihanna naučila da pleše oko šipke je pred vama, a da li se isplatilio, recite vi! :)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Skoro gola: Rijana predstavila spot za pesmu “Pour It Up”

Izvor: Svet, 03.Okt.2013, 12:10

Majli Sajrus i Rijana trenutno se utrkuju ko će napraviti provokativniji spot, a pevačica sa Barbadosa ima adut u obliku videa za pesmu “Pour It Up”. U njemu RiRi možemo videti vrlo oskudno obučenu, a društvo joj prave striptizete koje igraju oko šipke. Mišljenja o samom spotu podelila supubliku,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.