Pogledajte 92 godine Dizni crtaća u 92 sekunde (video)

Izvor: Svet, 17.Okt.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte 92 godine Dizni crtaća u 92 sekunde (video)

Pre tačno 92 godine Volt i Roj Dizni su osnovali ono što će kasnije postati Walt Disney Pictures, studio koji je proizveo stotine animiranih filmova uključujući i klasike… Poput “Pepeljuge”, “Male Sirene”, Kralja lavova”.
Povodom godišnjice, Dizni je objavio novi video vodeći fanove kroz filmove u 92 sekunde. Videćete scene iz “Male sirene”, “Pokahontas”, “Pinokija”, “Lepotice i zveri”, i još mnogo Dizni crtaća.
Sve ovo je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zvaničnom The Disney Animation Tviter nalogu, a napravio ga je Erik Goldberg, zaslužan za animacije “Herkulesa” i “Princeze i žapca”, a napravio je kolaž najpopularnijih likova, uključujući Olafa (“Frozen”) i Duha (“Aladin”).
Oh, boy! 92 years of @DisneyAnimation in 92 seconds. https://t.co/8xyCWOOX6m
— Disney (@Disney) October 16, 2015

10/16/15 marks the 92nd anniversary of @DisneyAnimation! Watch as Eric Goldberg helps us celebrate 92 years of magic https://t.co/H1esxjcVND
— Disney Animation (@DisneyAnimation) October 16, 2015

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pogledajte 92 godine Dizni crtaća u 92 sekunde (video)

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2015

Pre tačno 92 godine Volt i Roj Dizni su osnovali ono što će kasnije postati Walt Disney Pictures, studio koji je proizveo stotine animiranih filmova uključujući i klasike… Poput “Pepeljuge”, “Male Sirene”, Kralja lavova”...Povodom godišnjice, Dizni je objavio novi video vodeći fanove...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.