Počelo snimanje: Na setu novog domaćeg filma AJVAR! FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo snimanje: Na setu novog domaćeg filma AJVAR! FOTO

Snimanje domaćeg filma ''Ajvar'', rediteljke Ana Marije Rossi, počelo je sa snimanjem, a današnje snimanje bilo je u centru Beograda, i tamo smo zatekli glumice Natašu Ninković (u glavnoj ulozi Vide) i Paulinu Manov (u ulozi Irene, Vidine najbolje prijateljice).

Rediteljka Ana Marija Rossi izjavila je da je film "AJVAR" istinita životna priča o savremenom bračnom paru i izazovima koje im svakodnevni život postavlja. Priča je stvarana sa puno emocija što je prepoznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kompletna glumačka i autorska ekipa. Glumice Nataša Ninković i Paulina Manov veoma su zadovoljne što im se ukazala prilika da rade na ovom filmu. Nataša Ninković je naglasila da uživa u radu na projektima u kojima je mnogo kreativnih žena, ali i da se uvek raduje kada snima sa kolegom sa klase, Sergejem Trifunovićem (glavni lik, Bane).

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.