Počela prodaja novog nastavka “Pedeset nijansi”

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja novog nastavka “Pedeset nijansi”

Britanska autorka planetarno popularne trilogije “Pedeset nijansi” E L Džejms proslaviće rođendan svog glavnog junaka objavljivanjem nove knjige u seriji Grey koja će, kako se čini, biti instant bestseler.
Izdavač Vintage Books navodi da je potražnja romana, ispričanog iz ugla Kristijana Greja, u skladu sa potražnjom cele trilogije koja je prodata u svetu u preko 125 miliona primeraka.
Izdavač je za današnji početak prodaje romana pripremio milion >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << primeraka.
Grey je bio najtraženija e-knjiga u pretplati za “Kindl”, a očekuje se da će potražnja skočiti kada se u knjižarama pojavi štampano izdanje. Roman će u Britaniji biti objavljen i u prevodu na španski, ali i kao audio knjiga.
Džejmsova je početkom meseca iznenada obelodanila da je napisala još jednu knjigu serijala. Tada je rekla da su je na to podstakli fanovi koji su želeli da čuju priču o erotskoj vezi milijardera sa tajnom i naivne studentkinje iz Grejovog ugla.
“Kristijan je komplikovan lik i čitaoce su uvek fascinirali njegovi motivi i želje”, rekla je Džejmsova o zgodnom 27-godišnjem milijarderu sa problematičnom prošlošću i naklonošću ka nastranom seksu.
Prema prvom romanu serijala “Pedeset nijansi: Siva” snimljen je film sa Džejmijem Dornanom i Dakotom Džonson koji je od februara u bioskopima zaradio više od 500 miliona dolara. U planu su filmske adaptacije i druga dva nastavka.
Trilogiju “Pedeset nijansi” u Srbiji je objavila beogradska Laguna.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Počela prodaja novog nastavka “Pedeset nijansi”

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2015

Britanska autorka planetarno popularne trilogije “Pedeset nijansi” E L Džejms proslaviće rođendan svog glavnog junaka objavljivanjem nove knjige u seriji Grey koja će, kako se čini, biti instant bestseler...Izdavač Vintage Books navodi da je potražnja romana, ispričanog iz ugla Kristijana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.