Poboljšajte izgled svog vrata uz ovih pet načina

Izvor: Svet, 16.Mar.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poboljšajte izgled svog vrata uz ovih pet načina

Istraživanja su pokazala da je vrat deo tela koji najbrže stari. S obzirom na to da “proživljava” iste probleme kao koža lica i ostatak tela, ali ne dobija odgovarajuću negu, vrat je često najiskreniji pokazatelj koliko imamo godina i kako se brinemo za sebe. Evo šta možete da učinite da “usporite sat”.
Foto: Guliver/Thinkstock



Dobro se oznojite
Vežbanje pomaže u podmlađivanju, tvrdi novo istraživanje sa jednog univerziteta u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kanadi. Naučnici su proučavali uzorke kože studenata pre početka vežbanja i nakon tri meseca umerenog režima vežbanja koji je podrazumevao odlazak u teretanu dva puta nedeljno. Uzorci kože nakon vežbanja pokazali su da su deblji i elastičniji od onih “neaktivnih”. Istraživači veruju da se dobar deo razloga krije u znojenju, kroz koje telo izlučuje toksine.
Pročitajte još i… Dobra investicija: Koristite kokosovo ulje umesto ovih 6 proizvoda!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poboljšajte izgled svog vrata uz ovih pet načina

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2016

Dobro se oznojite..Vežbanje pomaže u podmlađivanju, tvrdi novo istraživanje sa jednog univerziteta u Kanadi. Naučnici su proučavali uzorke kože studenata pre početka vežbanja i nakon tri meseca umerenog režima vežbanja koji je podrazumevao odlazak u teretanu dva puta nedeljno. Uzorci kože...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.