Pobednik TLZP- a Daniel Kajmakoski i dalje slavi: Presrećan sam! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik TLZP- a Daniel Kajmakoski i dalje slavi: Presrećan sam! VIDEO

Daniel Kajmakoski pobednik je treće sezone šou-a Tvoje lice poznato. Mladi i taletovani pevač iz Makedonije, još jednom je pokazao koliko je predan svemu što radi, te je pored laskave titule osvojio i nagradu od 25.000 evra koju je poklonio u humanitarne svrhe.

Nakon pobede u muzičkom takmičenju X Factor, kada je čitav region saznao za njega, Daniel Kajmakoski polako gradi svoju karijeru, izdao je nekoliko singlova, predstavljao Makedoniju na Evroviziji, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sada je pokazao da pored besprekornog vokala, poseduje i neverovatan talenat za glumu i imitaciju. Skroman kao i uvek, Daniel za Svet Plus otkriva, kako se oseća sada, kada su se slegli utisci nakon finalne večeri u šou TLZP, koliko mu je značilo učešće i koji su mu planovi za ubuduće.

"Još uvek mi se utisci nisu slegli kako treba. Verujte da nisam spavao uopšte, celu noć smo slavili i nastavljamo dalje. Nadam se da sam ispunio očekivanja publike i presrećan sam što mogu da pomognem nekome, kome je pomoć zaista potrebna", kaže Daniel za naš portal i otkriva da je oduvek imao talenat za imitaciju, ali da je sad prvi put to pokazao pred širokim auditorijumom: "Moji najbliži znaju, da volim da imitiram glasove, sada sam prvi to i javno pokazao. Ovo je za mene neprocenljivo iskustvo, iako su me dosta ubeđivali da pristanem na učešće, a sada bih ponovio sve ispočetka", kaže šarmantni pevač iz Makedonije i napominje, da mu nije bilo teško da sedi satima u šminkernici i dodaje da bi mogao da se takmiči još naredna dva-tri meseca.

"Iako mnogi kažu da im je bilo pomalo naporno da sede satima i šminkaju se i stavljaju maske, meni je nekada umelo da bude smorno, ali mi nije predstavljalo problem, mogao bih sve iz početka i sve će mi ovo jako nedostajati. Drago mi je što ću ostati u kontaktu sa svim učesnicima, a bio sam na snimanju emisije sa Kayom i Nešom Bridžisom, tako da smo dogovorili i snimanje nekih pesama"; kaže kroz osmeh pobednik TLZP-a, koji ne krije zadovoljstvo, što je kroz ovaj šou stekao nove prijatelje.

Najtaža imitacija bila mu je Tina Tarner, dok za omiljene ne može da se odluči, ali definitivno ono što je po njemu ostavilo pečat u trećoj sezoni ovog spektakularnog takmičenja su Ramštajn i Majkl Džekson. Daniel za Svet Plus otkriva i da već sutra ulazi u studio, gde počinje sa snimanjem nove pesme, a u narednom periodu planira da formira bend i krene sa učestalijim nastupima.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.