Planiraju troje dece: Saša Kapor i Nikolina Kovač

Izvor: Poznati.info, 13.Nov.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planiraju troje dece: Saša Kapor i Nikolina Kovač

Saša Kapor i Nikolina Kovač otvorili dušu na snimanju emisije “Skandalozno“, na televiziji Hepi

Bez ustručavanja, Nikolina Kovač i Saša Kapor, pevači, priznali su voditeljima emisije „Skandalozno“, Marjanu Kamenoviću i Olji Crnogorac, da priželjkuju najmanje troje dece, očekuju tradicionalnu svadbu i mnogo gostiju.

Gledaoci televizije Hepi biće iznenađeni šta je sve radio Saša Kapor da bi osvojio Nikolinu..

- Bio je neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << navalentan, a ja sam želela da se malo bolje upoznamo – rekla je lepa plavuša.

Nikolina je rekla da nije ljubomorna na tetovaže imena Sašinih bivših devojaka na njegovom telu, već da je zanima samo njegova ljubav.

Na pitanje voditelja Hepi televizije, kako podnosi negativne i uvredljive komentare, Kapor je rekao:

- Znam da Vlada Stanojević govori ružne stvari o meni i da svi očekuju da ja za njega kažem da je on homoseksualac, ali ja to neću reć.

Pošto su se svi nasmejali na ove Kaporove reči, u publici je prostrujala priča, zbog koje su Kapor i Stanojević u sukobu. Naime, svemu je kumovala devojka Nina, koja se prvo zabavaljala sa Vladom, a zatim sa Kaporom.

Poznati.info, TV Hepi

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLINA KOVAČ I SAŠA KAPOR: Planiramo najmanje troje dece!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Nov.2012

Osim prinove, popularni mladi bar istakao je u emisiji "Skandalozno" da očekuju tradicionalnu svadbu i mnogo gostiju.

Nastavak na Telegraf.rs...

Nikolina Kovač i Saša Kapor: Planiramo najmanje troje dece

Izvor: Svet plus, 13.Nov.2012

Nikolina Kovač i Saša Kapor priznali su pred kamerama da priželjkuju najmanje troje dece, te očekuju tradicionalnu svadbu i mnogo gostiju.

Nastavak na Svet plus...

Saša Kapor i Nikolina: Planiramo troje dece

Izvor: Dzungla.org, 13.Nov.2012

Mlade Zvezde Granda Saša Kapor i Nikolina Kovač otvorili dušu na snimanju emisije “Skandalozno“, na televiziji Hepi. . Bez ustručavanja, Nikolina Kovač i Saša Kapor, pevači, priznali su voditeljima emisije „Skandalozno“, Marjanu Kamenoviću i Olji Crnogorac, da priželjkuju najmanje troje...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.