Pink Slovenija - medijsko širenje u Evropsku uniju

Izvor: Press, 24.Sep.2010, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink Slovenija - medijsko širenje u Evropsku uniju

Televizija Pink Slovenija (Pink Si) počeće zvanično sa radom tačno u ponoć 29. septembra, kada će veliki vatromet obeležiti emitovanje prvih minuta programa! Pre vatrometa u centru Ljubljane na Prešernovom trgu održaće se veliki koncert pod nazivom „Pink Si Sloveniji", koji je poklon građanima Slovenije. Na ovom događaju nastupiće čuveni slovenački hor „Perpetuum Jazzile", „Manjifiko", Nina Badrić i Željko Joksimović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kako je najavljeno, ovaj veliki događaj trajaće više od tri sata. Ova svečana najava objavljena je na prekjučerašnjoj konferenciji za štampu, na kojoj su predstavnici Pink medija grupe istakli da su veoma ponosni na ovaj projekat, koji predstavlja prvo širenje Pink korporacije u Evropsku uniju.
Prvog dana rada Pink Si organizovaće i svečani prijem za visoke zvaničnike Slovenije, ali i drugih zemalja regiona. Prijem će biti upriličen u Gradskoj kući u Ljubljani.
Događaji u Ljubljani predstavljaju i svojevrstan medijski most solidarnosti, jer će tom prilikom Pink medija grup biti jedna od kompanija iz Srbije koja će Ljubljani donirati 30.000 evra, kao pomoć ugroženima u poplavama, najugroženijim institucijama, a naročito dečjim ustanovama.
Pored predstavnika Pink medija grup, donacije će uručiti i drugi privredni subjekti iz Srbije.    

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.