Pijane Slavica Ćukteraš i Tanja Savić ostale bez honorara

Izvor: Tracara.com, 30.Sep.2018, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijane Slavica Ćukteraš i Tanja Savić ostale bez honorara

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić pre mnogo godina išle su na zajedničke koncertne turneje sa kojih su se uvek vraćale pune nezaboravnih dogodovština koje i dan danas prepričavaju, međutim, o pojedinim trenucima sve do sada javno nisu govorile. Naime, izvor blizak pevačicama je otkrio da su njih dve na početku karijere imale veliki problem sa tremom koja ih je gotovo uvek paralisala, zbog čega su se pred svaki nastup opuštale uz koju čašicu alkoholnog pića, što im je tada bilo strogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << zabranjeno. “Njihovi menadžeri nisu želeli ni da čuju za to da njih dve piju pre nastupa, a one su to uvek krišom radile i ludo se zabavljale. Tako su razbijale tremu koje nikako nisu mogle da se oslobode, a jednom prilikom im je alkohol došao glave – ostale su bez prebijene pare! Slavica i Tanja su se pretvarale da piju sok, a ustvari su cirkale sve vreme viski i koka-kolu… Menadžer je poludeo kada je shvatio šta mu rade iza leđa, pa im je te večeri oduzeo honorar, pevale su za džabe, za nauk,” otkrio je izvor, što je i ona potvrdila. “Jao, jeste, to je istina! To je bilo pre mnogo godina, 2005. ja mislim, pevale smo u Ćupriji. Htele smo malo da se opustimo, pa smo uzele viski sa koka-kolom, iako smo znale da nam je to zabranjeno dok radimo, pa kad su nas provalili, nismo imale kud. Ali nema veze, važno da smo se super provele, a ovoj situaciji se i Tanja i ja i dan danas često smejemo,” potvrdila je Slavica. (Hello)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

POSLE TOLIKO GODINA REŠILA DA RASKRINKA KOLEGINICU: Slavica Ćukteraš otkrila ŠOKANTNU TAJNU Tanje Savić: Evo kako je ostala bez PREBIJENE PARE! (FOTO)

Izvor: Press, 01.Okt.2018, 12:42

Isplivali do sada nepoznati detalji iz njihove prošlosti. . Popularne pevačice Slavica Ćukteraš i Tanja Savić pre mnogo godina išle su na zajedničke koncertne turneje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.