Pevačica se prepolovila, smršala čak 15 kilograma!

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2014, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica se prepolovila, smršala čak 15 kilograma!

Kada nam je pre dva meseca rekla da je na dijeti i da vredno trenira, malo ko je poverovao da će Indira Aradinović Indi istrajati u odluci da smrša i dovede svoju liniju u red. Koliko je bila ozbiljna u svojoj nameri i obećanju, najbolje govore fotografije koje su pred nama.

Fotke su nastale sinoć, pred pevačicin nastup u Čitluku, gde je napravila odličnu žurku pred 800 ljudi. Na njima se jasno vidi da je pevačica itekako smršala.

„Ja sam uvek izjavljivala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << meni to nije bitno i znala sam da kad rešim, to mogu i sprovesti u delo. Eto, za sve one koji nisu verovali, sada se mogu uveriti. Za nešto manje od dva meseca sam smršala 15 kilograma i osećam se odlično. Posebno mi daje volju to što me ljudi, kada me vide, toliko hvale i pričaju kako sam sada mnogo lepša. To neko moje unutrašnje zadovoljstvo se vidi i zato verovatno i zračim, ali je sigurno da ovde neću stati i da ću ići dalje, tj da ću se potruditi skinuti još .

Autor: Gordana Vasiljević Life Content

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.