Pevačica krenula u lov: Teško je pronaći dedu za svoje unuke!

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica krenula u lov: Teško je pronaći dedu za svoje unuke!

Pevačica Neda Ukraden nedavno se u jednom intervjuu požalila da je mrka kapa da će pronaći “dedu za svoje unuke”. Pitanja pevačici postavljali su njeni fanovi, a jednu Nedinu obožavateljku interesovalo je kako napreduje potraga, s obzirom na to da je i sama Neda izjavila da je krenula u lov.

“Ja se to malo šalim, jer ne mogu više da objašnjavam ljudima zašto sam sama, zašto nemam nekog dasu pored sebe itd. Da bih skratila brigu znatiželjnih, kažem da tražim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << dedu! No, šalu na stranu, taj ko bi bio uz mene morao bi i moje unuke da voli! A takvog gospodina nema ni vidiku. Znate već da moji vršnjaci, plus minus 10 godina, jure klinke od 18 do 20 godina i žene se duplo mlađima, a ja da šetam nekog mladića i da mi bude neprijatno zbog njegovih godina, ne dolazi u obzir, jer uslov svih uslova za dobru vezu jeste da se lepo osećam u prisustvu svoga muškarca! Mrka kapa za dedu, koliko ja vidim, ha-ha!”, kaže pevačica.

Izvor: Puls

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.