Pevačica došla u emisiju BEZ ZUBA: Svi pogledi uprti u Cakanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 19:09

Pevačica došla u emisiju BEZ ZUBA: Svi pogledi uprti u Cakanu! (FOTO)

Voditeljka joj dobacila...

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana je još jedanput dokazala koliki je profesionalac kada, uprkos zdravstvenom problemu, nije želela da otkaže gostovanje u jednoj emisiji.

Naime, pevačica se pojavila na snimanju "Magazina In", budući da nije želela da voditeljki Sanji Marinković otkaže gostovanje u poslednjem momentu, svesna koliki bi joj to problem napravilo, te se u studiju pojavila u neuobičajenom izdanju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Cakana je sve vreme rukama prekrivala osmeh kako se ne bi videlo da joj fali zub.

- Ona sad ima problem estetske prirode, tačnije zdravstvene - poručila je Sanja nakon što je Radisavljevićeva brže-bolje prekrila usne koje su se razvukle u osmeh tokom pričanja jedne anegdote.

Okupljeni su čestitali pevačici na profesionalnosti, poručujući joj da bi se malo ko pojavio u studiju da se nalazi u njenoj situaciji, dok novopečene zvezde umeju da otkažu gostovanje zbog raznoraznih sitnica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.