Pevač se poverio: Imao sam keca iz muzičkog!

Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač se poverio: Imao sam keca iz muzičkog!

Milan Dinčić Dinča je mladi pevač Granda, koga vole da slušaju uživo jer ima fantastičan glas, ali njegova profesorica muzičkog nije mislila tako.

Naime, kako je Dinča otkrio, bio je stidljiv i nije mogao da peva pred celim razredom

“Iz muzičkog sam u jednom trenutku imao tri keca. Prvi sam dobio na odgovaranju, drugi zato što nešto nisam bio na času, a treći jer nisam hteo da pevam ni za živu glavu. Zašto? Pa, ne znam. Biilo me sramota valjda”, rekao je Dinča u jednoj emisiji.

Izvor. Puls

Foto: Promo

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Milan Dinčić Dinča iskreno: Imao sam keca iz muzičkog!

Izvor: Svet plus, 14.Sep.2014

Milan Dinčić Dinča važi za jednog od najtalentovanijih pevača iz Grand produkcije, ali njegova profesorka iz muzičkog nije imala takvo mišljenje, jer je u jednom trenutku u školi imao čak tir keca...Milan Dinčić Dinča: Jesam zver u krevetu, ali medved! Zimu uvek prespavam!..Gostujući u jednoj...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.