Pet najboljih vrsta čaja za brži rast kose! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 30.Nov.2022, 12:06

Pet najboljih vrsta čaja za brži rast kose! (RECEPT)

Ovo su pet najboljih vrsta čaja za brži rast kose i mnoge dame koje prate kanal - Zlatokosa - su potvrda za to ali pre svega sama Ivona, koja ima predivnu kosu. Pogledajte kako da postignete da vam kosa brže raste ali i da bude zdrava i bujna.

Na kanalu "Zlatokosa" možete saznati mnogo toga korisnog o kosi, kako da je negujete, čime je najbolje da je perete, kako se stavljaju maske, pakovanja i kako se pravi ulje za brži rast kose o čemu smo pisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << OVDE.

Pet najbolje vrste čaja za brži rast kose:

1. Čaj od lukovine

2. Čaj od korena čička

3. Čaj od ruzmarina

4. Čaj od korena koprive

5. Čaj od ljuske oraha


Pripremaju se tako što se dve čajne kašike željenog čaja dodaju u lončić, preliju sa 100 ml vode i pustimo da čaj proključa.

Čaj se nanese na teme, blago se umasira i pustimo da se teme prirodno osuši.

Detalje pogledajte u video snimku:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.