Pamela Anderson se izlečila od hepatitisa C

Izvor: Svet, 08.Nov.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson se izlečila od hepatitisa C

Najpopularnija “čuvarka plaže” Pamela Anderson tvrdi da se izlečila od hepatitisa C.
Glumica, koja je pre 13 godina saznala da ima ovu opasnu bolest, juče je na Instagramu postavila jednu specijalnu fotografiju kako bi sa svima podelila radost zbog uspešno završenih terapija.
Naravno, Pamela ne bi bila Pamela kada ne bi uradila nešto provokativno, pa tako na ovoj slici na sebi nema – ništa. Osim osmeha.

A photo posted by The Pamela Anderson Foundation >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << (@pamelaanderson) on Nov 6, 2015 at 5:12pm PST


“Izlečena sam! Upravo sam saznala. Molim se za sve koji vode bitku sa ovom bolešću i nadam se da će biti u mogućnosti da dobiju odgovarajući tretman”, napisala je ispod fotografije.
U julu, kada je slavila 48. rođendan, Pamela je rekla da veruje kako će lečenje proći dobro jer nema nikakvih oštećenja jetre niti drugih organa. Kako je priznala, hepatitis C je zaradila nakon što je delila zaraženu iglu sa tadašnjim suprugom, rokerom Tomijem Lijem.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pamela Anderson tvrdi da se izlečila od hepatitisa C

Izvor: Blic, 09.Nov.2015, 10:48

Jedna od najatraktivnijih glumica iz serije "Čuvari plaže" za kojom su mnogi uzdisali, pre 13 godina je saznala da boluje od hepatitisa C. Međutim, Pamela Anderson tvrdi da se izlečila...Kada je Pamela Anderson pre 13 godina otkrila javnosti da boluje od hepatitisa C mnogi fanovi su bili zabrinuti...Međutim,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.