Palo pomirenje, Ana i Danijel opet zajedno

Izvor: Svet, 08.Nov.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palo pomirenje, Ana i Danijel opet zajedno

Ana Sević dala je navodno drugu šansu Danijelu Nedeljkoviću, a razlog je njena ćerka Lorena koja danima nije mogla da prestane da priča o maminom dečku, za koga se jako vezala.
Danijel je uz Anu bio u najgorim periodima života, nakon razvoda i nezgode njenog bivšeg muža Darka Lazića. Takođe, on je malenoj Loreni bio kao drugi otac, a baš iz tog razloga ćerka Sevićeve nije mogla da izdrži odsustvo Nedeljkovića iz njihovih života. Lorena je svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << govorila Ani da pozove Danijela i kako joj mnogo nedostaje. Pevačicu su ćerkini zahtevi naveli da prevaziđe sve nesuglasice i da da drugu šansu Nedeljkovićevoj i njenoj ljubavi – tvrdi izvor pomenutog lista.
Pevačica i voditeljka se pre dve večeri pojavila na jednom gradskom događaju, vidno raspoložena i srećna, a tokom čitave večeri smeškala se i kucala poruke, a po Anu je na žurku došao upravo Danijel, a njih dvoje su zajedno uslikani u automobilu.
svetinstagram
The post Palo pomirenje, Ana i Danijel opet zajedno appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ana Sević otkrila DETALJE POMIRENJA sa Danielom

Izvor: Story, 08.Nov.2019

Atraktivna pevačica Ana Sević odlučila je da pruži još jednu šansu bivšem dečku, biznismenu Danielu Nedeljkoviću. Kako prenose domaći mediji, pomirenje je palo pre nekoliko dana, a Nedeljković je bio taj koji je insistirao da se on i pevačica vide i porazgovaraju o svom odnosu. Par se danima viđao,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.