PUSTI ME DA RASKINEM S NJOM: Kija na sav glas pevala Cecin hit, a Slobina REAKCIJA... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUSTI ME DA RASKINEM S NJOM: Kija na sav glas pevala Cecin hit, a Slobina REAKCIJA... (VIDEO)

Opak potez Kockarove.

Zadrugarima je danas priređena neviđena žurka na bazenu, povodom rođendana vlasnika "Pink" televizije Željka Mitrovića. Osim u velikim količinama hrane i pića, ukućani uživaju i dobroj muzici, a upravo je jedna pesma dotakla Kiju Kockar.

SVI SU MISLILI DA SU U SVAĐI: Nastao je HAOS kada se Rada pojavila u društvu POZNATE kolegenice! (FOTO)

(HOT VIDEO) 2.5 MINUTA VRELINE! Neviđeno do sad! Golišavoj Radi ZUMIRALI GUZU, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj DETALJ...JOOJ

Ona od utorka nije u dobrim odnosima sa svojim suprugom Slobom Radanovićem, koji je u emisiji "Amidži šou" to veče priznao da je voli, a potom ponovo otišao kod Lune Đogani. Kada je krenuo veliki hit Cece Ražnatović "Pusti me da raskinem s njom", Kockareva se potpuno pomamila pa je na sav glas pevala reči pesme koje prilično oslikavaju ovaj ljubavni trougao.

AJOOJ KOLIKE SU! Ninova ćerka UGRADILA SILIKONE, a OGROMNE grudi ISPALE iz haljine! Muškarci BALAVE

- Pusti me da raskinem s njom umesto tebe ja! - vikala je Kija, a Slobina rekacija je potpuno izostala pa nije poznato da li je pevač svestan da su ovi stihovi upućeni njemu i njegovoj devojci Luni.

U JEKU SKANDALA: Oglasila se ROĐENA SESTRA Luke Lazukića BRUTALNOM PORUKOM - I ona je ZGROŽENA! (FOTO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.