PRVI PUT uhvaćeni zajedno u javnosti: Rada Manojlović ima NOVOG DEČKA, puca od mišića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 16:37

PRVI PUT uhvaćeni zajedno u javnosti: Rada Manojlović ima NOVOG DEČKA, "puca" od mišića (FOTO)

Viđeni su na parkingu.

Pevačica Rada Manojlović ponovo je zaljubljena nakon raskida sa Hrisom Berkovićem.

Sada je prvi put uhvaćena sa novim dečkom.

Posle brojnih burnih veza koje su ugkavnom bile javne, pevačica sada uživa sa novim izabranikom kojeg krije od javnosti.

Ekipa "Papraco lova" usnimila je Radu sa novim dečkom koji "puca" od mišića, a čiji identitet za sada nije poznat javnosti.

Podsetimo, prva javna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veza koju je imala bila je sa Milanom Stankovićem, a sa njim je i danas dobar prijatelj.

- I dan danas sam sa njim prijatelj eto koliko je prošlo od našeg raskida, više od 10 godina. Mi smo odrasli zajedno. Mi smo od 2007. godine zajedno, i ja sam tako razmišljala, što baš on, što baš ja, mi smo bili nespojivi, nebo i zemlja. On mlađi, tinejdž zvezda, ja starija, čist folk, gruvam Silvanu, on je već Majkl Džekson, svima smo bili nespojiv par, ali smo mi imali psihološku nit, zato smo mi i dan danas najbolji prijatelji jer naše duše se znaju. Na istim smo mi talasnim dužinama. To je ljudima čudno baš. To je bila jedna ljubav, prava. Mi smo bili pet godina zajedno, živeli 24/7. Bili smo i prijatelji i ljubavnici, ali smo ostali do dan danas prijatelji. Ne bih mogla da zamislim život bez njega, da nemam tu osobu - iskreno Rada započinje razgovor o Milanu Stankoviću.

Nakon Milana, Rada je uplovila u vezu sa čovekom iz sveta sporta - Momirom Gajićem. Mnogi su tada pričali da je on sušta suprotnost Milanu, a bilo je i onih koji su želeli da se pevačica vrati pevaču.

- Trajalo je to tri godine. I njega pozdravljam. Ja nemam loš odnos ni sa kim. Ali njega ne mogu da poredim sa Milanom. Momir je bio jedan deo mog života, on ima sada svoju porodicu... Sada, kada gledam sa ove daljine ja ne mogu da verujem da sam to bila ja i da smo mi bili u vezi - sa osmehom je rekla Rada i dodala:

- Mi smo imali neke razloge raskida i nerazumevanja potpuno iste kao da smo bili u vezi 24/7. Ni ljubav ni razlozi za raskid nemaju veze sa daljinom. Mi smo imali neka sporečkanja oko mojih minića i nekih slika u novinama, oko nekih koji me ljube u obraz... Moj posao ga je iritirao ali to nema veze sa tim gde je on bio, isto bi bilo i da nije bio on tamo. Nisam mogla da mu objasnim za naslove koji se pišu...

Poslednja Radina veza bila je sa Harisom Berkovićem. Čini se da i dalje niko ne zna kakav je njihov odnos.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.