PROŠETALA SE SARAJEVOM: Kolinda i Halid jeli ćevape na Baščaršiji!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠETALA SE SARAJEVOM: Kolinda i Halid jeli ćevape na Baščaršiji!

Halid je Kolindu odveo do ćevabdžinice "Željo", gde je probala sarajevski specijalitet

Hrvatska predsednica Kolinda Kitarović bila je u zvaničnoj poseti Sarajevu, Bosni i Hercegovini, i nije mogla da odoli a da ne proba sarajevske ćevape. Predsednica se čak na svojoj Fejsbuk stranici pohvalila da joj je društvo u šetnji Baščaršijom pravio pevač Halid Bešlić.

"Susred sa dragim prijateljem", napisala je predsednica Hrvatske.

Kao pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << domaćin, Halid je Kolindu odveo do ćevabdžinice "Željo",  gde je probala sarajevski specijalitet. Podsetimo, svojevremeno u istu ćevabdžimicu svratio predsednik Republike Boris Tadić. I tom prilikom domaćin je bio Halid Bešlić, a proidružio im se i pop pevač Dino Merlin.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.