PRONAŠLI SU GA MRTVOG: Umro čuveni glumac kojeg su voleli MILIONI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAŠLI SU GA MRTVOG: Umro čuveni glumac kojeg su voleli MILIONI! (FOTO)

Tragični niz se nastavlja.

Filmski veteran, indijski glumac Om Puri preminuo je danas (6. januar) posle srčanog udara u 66. godini. Glumio je u čitavom nizu filmova, i smatran je jednom od najvećih zvezdi Bolivuda. Studirao je glumu na prestižnom institutu za film i televiziju u Indiji, a osvojio je i indijsku nacionalnu nagradu za najboljeg glumca 1982. godine.

Puri je igrao u filmovima u Pakistanu, Indiji i Engleskoj, ostvario i nekoliko manjih uloga u Holivudu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između ostalih, pojavio se i u čuvenom ostvarenju "Gandi".

Puri je umro u svojoj kući u Mumbaju. On je stigao u svoj dom u četvrtak uveče (sinoć), a kada je njegov vozač ujutru došao po njega i zazvonio na vrata, niko nije odgovarao. Kada su ušli u kuću, zatekli su ga mrtvog.

You will live in our hearts forever through the impressions you have left with your versatility. We will miss you. RIP #OmPuri

— sachin tendulkar (@sachin_rt) 06. јануар 2017.

#RIPOmPuri Sir Ji. pic.twitter.com/R3L1wxpouz

— Om Puri (@OmRajeshPuri) 06. јануар 2017.

Pogledajte OVDE zašto je supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande skinula crninu posle samo 7 dana - razlog je potresan. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRONAŠLI GA MRTVOG U KUĆI: Umro čuveni glumac kog su voleli milioni!

Izvor: Kurir, 06.Jan.2017

...Glumio je u čitavom nizu filmova, i smatran je jednom od najvećih zvezdi Bolivuda Studirao je glumu na prestižnom institutu za film i televiziju u Indiji, a osvojio je i indijsku nacionalnu nagradu za najboljeg glumca 1982 godine..Puri je igrao u filmovima u Pakistanu, Indiji i Engleskoj, ostvario...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.