PROMENA PLANA U POSLEDNJEM TRENUTKU: Veliki šef saopštio koliko takmičara večeras napušta imanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 12:17

PROMENA PLANA U POSLEDNJEM TRENUTKU: Veliki šef saopštio koliko takmičara večeras napušta imanje

Mora tako.

Rijaliti ,,Zadruga 5" priveo se kraju, sutra će se održati super finale na televiziji Pink, a ono što je Veliki šef pripremio za zadrugare će ih šokirati. I taman kad su pomislili da su svi superfinalisti, Veliki šef je odlučio da preokrene igricu.

Naime, na televiziji Pink najavljeno je šta će se vešeras odigrati u Beloj kući. Kako je ostalo dosta zadrugara i kako nije svima mesto u samom superfinalu, večeras će se održati,,FINALNA IZBACIVANJA".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zadrugari ni ne slute da će se oprostiti od još nekih cimera, a to zavisi samo od SMS glasova publike. Večeras će se odlučiti ko će zaista ući u samo SUPER FINALE rijalitija ,,Zadruga 5".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.