PROGOVORIO O MILJANINOJ TRUDNOĆI! Ivan Marinković: Očekujemo da Željko dobije brata ili sestru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 17:06

PROGOVORIO O MILJANINOJ TRUDNOĆI! Ivan Marinković: "Očekujemo da Željko dobije brata ili sestru!"

Voleo bi da Jelena i on prošire svoju porodicu!

Nedavno se u medijima pojavila vest da Miljana Kulić navodno ponovo sumnja da je u drugom stanju. Ona je navodno nakon raskida sa Nenadom Macanovićem Bebicom osetila prve simptome trudnoće i rešila je da mu to saopšti. Kako prenose domaći mediji, Bebica se uplašio kako će Marija Kulić reagovati ukoliko se ispostavi da je Miljana zaista trudna.

Marija se iznervirala zbog ove vesti, pa je putem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog Instagram profila demantovala da je Miljana u drugom stanju. Marija tvrdi da Miljana nije trudna i da je sve laž.

Ivan Marinković je o ovoj temi razgovarao sa novinarkom Ivanom Stojanović u emisiji "Na vezi sa Ivanom", u video produkciji portala Srbija Danas.

- Sa Miljanom sam u korektnim odnosima, ali se više čujem sa Marijom zbog Željka. Video sam tu vest u medijma (o Miljaninoj trudnoći), ali ja sa tim nemam ništa, niti me to zanima. To je njihov stvar i ja imam svoje obaveze i svoje neke prioritete u životu, tako da taj deo njihovog života, mene ne zanima - rekao je Ivan, a potom je otkrio da li bi on voleo da Željko dobije još jednog brata ili sestru:

- Ja bih voleo da Željko dobije brata ili sestru, ali kada smo Jelena i ja u pitanju, pošto mi već duže vremena radimo na tome i to očekujemo. Što se mene tiče neka dobije i sa druge strane, možda i sa one treće strane. Deca su uvek dobrodošla. Drago mi je kada vidim u medijima da kažu da je natalitet u Srbiji porastao i mislim da je to prava stvar za našu zemlju - rekao je Marinković u emisiji "Na vezi sa Ivanom".

Novinarka je potom pitala Ivana da li planira da upozna Željka sa ćerkom Lenom.

- Ja planiram, ali to su neke stvari koje nisu baš do mene i na kojima mora malo više da se radi. Stara sam čekalica kada su te stvari u pitanju. Ne forsiram ni jednu, ni drugu stranu. Željko je mali da o tome uopšte ima neki uvid, a što se Lene tiče, ona je već velika devojka i ima neke druge poglede na svet kada su te stvari u pitanju i njena majka i ja to potpuno razumem. Čekam pravi momenat i mislim da će to sve jednog dana biti kako treba - rekao je Ivan Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.