PROGOVORILA O UDAJI! Nakon VESTI da se Sloba Radanović ŽENI, Kija OBJAVILA OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA O UDAJI! Nakon VESTI da se Sloba Radanović ŽENI, Kija OBJAVILA OVO!

Evo kakva je situacija!

Nakon razvoda od Slobe Radanovića i svega što se desilo u toku rijalitija Zadruga i nakon izlaska, teško je poverovati da Kija Kockar i dalje veruje u brak.

Podsećamo da je ona bila u braku sa Slobom Radanovićem kada je ušla u rijaliti Zadruga kako bi se suočila sa svojim tadašnjim suprugom i njegovom tadašnjom devojkom Lunom Đogani.

Nakon izlaska iz rijalitija, odmah je usledio razvod, a nakon toga i brojne afere koje su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezivale za njih dvoje. Kija se od tada nije izjašnjavala o svojim vezama, a Sloba je u međuvremenu objavio da se ženi i da i dalje veruje u brak.

Kija je juče na svom Instagram profilu objavila snimak na kome ona maše rukama i zbunjeno se smeje, a u opis je stavila rečenicu: "Kada me pitaju da li se udajem".

 Kija još uvek nije objavila ni da je u vezi, a sudeći po ovoj objavi ona poput Slobe i dalje veruje u brak.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.