PROGOVORILA O SE*SU: Toliko sam bila pijana da se toga i ne sećam

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA O SE*SU: Toliko sam bila pijana da se toga i ne sećam

Osvojila je harizma ali se se*sa ne seća.

Atmosfera u Vili "Parova" došla je do usijanja, sve se trese. Nakon prvog pitanja na koje je Mirela odgovorila lažno svi ukućani su osuli paljbu po njoj i napali je da laže čim otvori usta.

AUUUU PALA VEĆ NA PRVOM PITANJU: Zašto Mirela? ovim nas je sve razočarala, nikako nije smela da slaže

Drugo pitanje na koje je ona odgovorila glasilo je:

"Da li vam je seks sa Milijem bio presudan da se vežete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za njega?"

- On je mene osvojio pre toga, ja sam bila mnogo pijana i toga se ne sećam, nijedan muškarac nije bio toliko naklonjen prema meni kao on i to je mene osvojilo - rekal je Mirela i dodala da se zaljubila u Milija i pre seksa.

OVO NAS JE SVE RASTUŽILO: Stanija saopštila nešto što će vam bukvalno SLOMITI srce

- Ja sam miš jedan a vi ste svi najjači, imali smo odnos prve bračne noći i ja nju volim - komentarisao je Mili ovo pitanje.

Mirela je na drugo pitanje odgovorila istinito, da seks kog se ne seća nije bio presudan za vezu i time potvrdila  da je ipak ljubav presudna što je sve ukućane nasmejalo. Vesna se prva našla pozvanom i oštro odbrusila da je ona sa Milijem zato što je niko drugi nije hteo pa je Milija nazvali trinaestim prasetom i dodala da je njegova izabranica u fazonu "daj šta daš".

Dokle će ova agonija ići, da li će ljubav Milija i Mirele opstati, da li je sve ovo farsa ili iskrena ljubav? možda ćemo saznati a možda ipak ne. Budite uz emisiju "Parograf" i saznajte jer poligraf niko nije slagao pa neće ni Mirela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.