PROGOVORILA NAKON AFERE! Evo šta Ana Sević kaže o Lukasu i o kakvim su sada odnosima!

Izvor: Svet, 13.Okt.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA NAKON AFERE! Evo šta Ana Sević kaže o Lukasu i o kakvim su sada odnosima!

U estradnim krugovima šuškalo se da je Ana Sević u svoj krevet dovodila Acu Lukasa dok je njen suprug Darko Lazić bio na nastupima, te da je Aci slala i ljubavne poruke. Ona sada otkriva u kakvim je odnosima sa pevačem, ali i sa svojim mužem.
“Aca je moj dragi kolega, zašto ne bismo bili dobri? Prosto, svi na estradi funkcionišemo lepo, bez obzira na to što ljudi pišu. Kada bismo verovali u takve stvari, niko ni sa kim ne bi razgovarao. Darko i on su uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bili dobri i sada su”, kaže Ana Sević za “Blic”.
Kada su se pojavile priče da je Ana Lukasova ljubavnica, i to duže vreme, šuškalo se da će upravo to biti okidač njenog i Darkovog razvoda, ali Sevićeva kaže da od kraha braka nema ništa.
“Ma kakav razvod? Razvodili su nas i pre nego što smo se venčali, tako da smo mi na te stvari, nažalost, navikli. Mi smo u istom poslu i apsolutno znamo kako sve funkcioniše. Znamo šta je istina. Ko hoće neka veruje u šta želi, ja se tu ništa ne bih mešala”.
Svetsvet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.