PROCURIO SNIMAK! Dan nakon RASKIDA sa Lunom Marko UHVAĆEN! Našao UTEHU! Evo sa kim je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURIO SNIMAK! Dan nakon RASKIDA sa Lunom Marko UHVAĆEN! Našao UTEHU! Evo sa kim je!

Snašao se!

Kao bomba juče je odjeknula vest da je jedan od najpoznatijih parova domaće estrade, Marko Miljković i Luna Đogani, raskinuo.

Njih dvoje svoju romansu započeli su rijalitiju "Zadruga", a nakon turbulentne veze u rijalitiju, svoju romasu nastavili su i u spoljnjem svetu.

Posle nekoliko dana spekulacije o tome da li su zajedno ili nisu, Marko je odlučio da stavi tačku na sve glasine i na svom Instagram profilu objavio je njihovoj vezi zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraj.

Samo dan nakon objavljivanja da su raskinuli Marko je uhvaćen za šankom, kako sa drugarima uživa u provodu, te su mnogi komentarisali kako je izabrao provod da utopi tugu i preboli Lunu.

Sa druge strane, Luna je pozvala ljude da ne "pljuju" Marka po društvenim mrežama, pa se čini da su njih dvoje odlučili da nastave dalje, a kako izgleda Marko u provodu sa prijateljima, pogledajte u nastavku.

pic.twitter.com/gpDCsDKiCJ

— Pluton (@Pluton45873221) December 13, 2019

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"VLADA RATNO STANJE" Grad bruji o RASKIDU Rade Manojlović i Harisa - pevačica otkrila celu ISTINU (VIDEO)

ž

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RAZLOG RASKIDA VEŠTO KRIJU! Luna se oglasila posle raskida sa Markom, OVIM rečima DEMANTOVALA sve glasine!

Izvor: 011vodič.com, 15.Dec.2019

Vest da su Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli odjeknula je regionom kao bomba. Pobednica “Zadruge 2” i njen bivši dečko izazivali su pažnju javnosti svojim odnosom još od “Zadruge 1”, kada su se približili nakon što su Luna i Sloba Radanović raskinuli.. Spekulisalo se...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.