PROCURILO! EVO ŠTA SU ANITA I MATORA RADILE PRVE BRAČNE NOĆI: Sve objavile na društvenoj mreži (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 09:40

PROCURILO! EVO ŠTA SU ANITA I MATORA RADILE PRVE BRAČNE NOĆI: Sve objavile na društvenoj mreži (FOTO)

Zanimljiva ideja!

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora kažu da prve bračne noći nisu imale s*ks!

Bivše učesnice "Zadruge" venčale su se u utorak u luksuznoj vili na Svetom Stefanu uz zalazak sunca.

Anitin kum bio je voditelj Marko Đedović, dok je Matora za kumu izabrala najbolju prijateljicu Tamaru Marić. Veselju, koje je trajalo ceo dan i noć, prisustvovali su i Sandra Rešić, Stefan Karić, Nenad Aleksić Ša, Mikica Bojanić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ermina Pašović...

- Prve bračne noći nismo stigle da brojimo pare, niti da vodimo ljubav! Matora se bavila gostima, a ja sam legla da spavam, pošto je dan bio veoma naporan. Kupale smo se u bazenu, uzele dva 'moeta' za mene i krenule u sobu, ali me je stigao umor. Plakale smo od sreće i zaspale umorne. Biće večeras repriza prve bračne noći - priča Anita. Ona dodaje da joj je ceo dan bio veoma emotivan.

- Kad je bio prvi ples, Jovana je plakala kao kiša. Kad sam to videla, i meni su krenule suze, a onda i Sandri Rešić! Imala sam loše mišljenje o njoj, nisam je gotivila, a najviše mi je pomogla oko spremanja. Čak sam uspela da udarim glavu dok sam oblačila venčanicu, imam čvorugu na glavi.

Anita otkriva da se Matora oduševila kad joj je rekla da će da uzme njeno prezime.

- Od utorka se prezivam Tomić! Promenila sam prezime i na Instagramu. Sestra je ovde sa mnom, a tetka mi je čestitala na venčanju! Sin je kod mojih! Sve je super - priča ponosna mlada.

Matora kaže da još ne može da poveruje koliko je srećna!

- Plakala sam od sreće pola dana. Prezadovoljna sam kako je sve prošlo. Ja sam se bavila organizacijom svadbe i gostima, a Anitino je bilo samo da bude lepa i uživa. Izabrale smo burme od roze zlata, na kojima pišu naša imena - priča Tomićeva i dodaje da su se tokom svadbe njih dve tetovirale, kao i pojedini gosti:

- Istetovirale smo srca kao znak ljubavi. To je bila zajednička ideja. Na svadbi su se i pojedini gosti tetovirali, poput Stefana Karića. Bilo je baš zabavno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.