PROCURILA EDITINA GOLA FOTKA! Pevačica se uslikala ISPOD TUŠA, a sada pokušala da se OPRAVDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 16:58

PROCURILA EDITINA GOLA FOTKA! Pevačica se uslikala ISPOD TUŠA, a sada pokušala da se OPRAVDA!

Više neće odlaziti sa telefonom u kupatilo!

Pevačica Edita Aradinović šokirala je pratioce na Instagramu, kojih ima skoro 600.000, kada je objavila fotografiju na kojoj je potpuno naga.

Naime, ona je na storiju podelila sliku koja je nastala ispod tuš kabine, a sada se oglasila tim povodom.

- To je bilo još pre tri meseca, nastala je prilikom jutarnjeg tuširanja i stajala je samo pet sekundi na Instagram storiju. Htela sam da je "provučem" kroz filter. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fotografija nije bila namenjena širokoj publici i pratiocima. Desilo se, šta je tu je. Od tada se više ne kupam sa telefonom - ispričala je Aradinovićeva.

Inače, čini se da na društvenim mrežama vlada novi, golišavi izazov, pa nakon što je reper Buba Koreli objavio fotografiju svog p*nisa na Instagramu, a isto je uradila i pevačica Dara Bubamara, ali i mnogi drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.