PRIJA ZAUSTAVILA KONCERT! Bilo je prečih stvari koje je morala da obavi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 08:18

PRIJA ZAUSTAVILA KONCERT! Bilo je prečih stvari koje je morala da obavi...

Publika će ovo zauvek pamtiti...

Završilo se i treće veče u nizu koncerata pevačice Aleksandre Prijović u beogradskoj Štark areni i svaki koncert umetnica se potrudila da svojoj publici omogući nešto nezaboravno.

Sve tri koncertne večeri publiku su iznenađivali brojni slavni gosti srpske javne scene koji su pevali poznate duete sa zvezdom večeri, a u toku jučerašnjeg spektakla pevačica je zatražila nešto nesvakidašnje prekinuvši koncert. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pored brojnih medija i profesionalnih fotografa koji su zabeležili mnoge kadrove koncerta, Prijovićeva je poželela da svojim telefonom zabeleži momenat iz njenog ugla.

Aleksandra je svoju ekipu zamolila da joj donesu telefon, kako bi uslikala selfi sa bine.

- Ako može neko da mi donese telefon. Želim da imam uspomenu na ovu noć, da zauvek pamtim ovo veče - poručila je ona.

Publika je oduševljeno aplaudirala, nakon čega je usledilo i poziranje, a pevačica je obećala i da će je odmah postaviti na Instagram kako bi svi mogli da ovu sliku sačuvaju zauvek.

Mlada zvezda svojim fanovima je pokazala da joj je istinski stalo do svakoga ko je odlučio da dođe i uživa sa njom u snu o kom je dugo maštala i fanovi će poslednje veče definitivno pamtiti još dugo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.