PRIČALA DA TRPI NASILJE! Da je UDARA I DAVI ISPOD JORGANA: Anja SVE SLAGALA? Trebala si da ĆUTIŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 18:56

PRIČALA DA TRPI NASILJE! Da je UDARA I DAVI ISPOD JORGANA: Anja SVE SLAGALA? "Trebala si da ĆUTIŠ!"

"Lažeš, muljaš i petljaš!"

Marko Đedović, kao ovonedeljni vođa isprozivao je Anju Todorović, za koju tvrdi da je slagala da ju je njen dečko navodno maltretirao i davio ispod jorgana, a da je drugačiju priču govorila pred zadrugarima za crnim stolom.

- Cvele kad treba da se ponašaš kako treba da se ponašaš, ti se ne ponašaš prema svojoj devojci, a kada ti neko da vetar u leđa, ti se ne ponašaš. Nisi zaštitio svoju devojku u konfliktu sa Ša, nemaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravo nikome da zameraš. - rekao je Marko, pa se osvrnuo na njegovu devojku:

- Anja, lažeš, muljaš i petljaš. Meni si jednu priču pričala, da trpiš nasilje ispod jorgana, a onda za stolom kažeš drugu stvar. Pričaš kako te udara, davi, i sve si mi to rekla, a kada je bilo pitanje muljala si. Ako si htela da ga zaštitiš, trebala si da ćutiš - rekao je Đedović.

Kako je sve izgledalo, pogedajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.