PRETNJE, OBRAČUN: Filip u Šimanovcima - sučeljavanje na imanju! Produkcija PRETRESA Anu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETNJE, OBRAČUN: Filip u Šimanovcima - sučeljavanje na imanju! Produkcija PRETRESA Anu? (FOTO)

Ne prestaje...

Sve je bilo spremno da Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać, kako je ranije najavljeno, večeras uđe u rijaliti "Zadruga", kako bi odgovorio na sve optužbe koje je ona iznela na njegov račun. Koraćeva ga je u više navrata nazvala psihičkim bolesnikom i tvrdila je da ju je Mijatov proganjao. Osim toga, čule su se i teške optužbe na njegov račun, da je kriminalac i makro, što je on ovih dana oštro demantovao, ali i iznosio kontraoptužbe na račun bivše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kada je Ana čula da Filip ulazi, zapretila je produkciji da će napustili "Zadrugu" ukoliko se to desi. Na njenu sreću, on je rano jutros objavio na svom Instagramu da zbog poslovnih obaveza mora da se vrati u London, gde ima svoju firmu, i zahvalio se svima na podršci, a da od ulaska, bar za sada nema ništa.

Uhvatio sam kradljivca

@ filip_mijatov је поделио/ла објаву дана 15. Авг 2018. у 4:24 PDT

Nakon što je objavio na storiju da će večeras ipak biti na televiziji "Pink", kao i tačnu satnicu (više o tome pročitajte na OVOM linku), on je sada istakao kako dobija pretnje od Aninih drugara i pozvao ih je na sučeljavanje u Šimanovcima.

- Ana Korać zna sve šta se dešava. Zamolio bih produkciju da je pretresu i oduzmu telefon koji je prošvercovala. Vaš životinjski način razgovora i pretnje traženja po Beogradu mora da stane. Da razgovaramo kao ljudi. Biću večeras u Šimanovcima, pa možete da me nađete. Straha nema, razgovaraćemo ljudski - poručio je on, a da li će do sučeljavanja i doći, ostaje nam da vidimo. Jasno je samo da će Mijatov večeras biti gost u Pinkovom studiju u Šimanovcima gde će objasniti zašto večeras ne ulazi u "Zadrugu 2", kao i da li će uopšte ući u rijaliti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.