PREMIŠLJA SE DAN PRED SVADBU? Filip Car uopšte NEMA MIRA! Propašće VENČANJE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 21:40

PREMIŠLJA SE DAN PRED SVADBU? Filip Car uopšte NEMA MIRA! Propašće VENČANJE?

Nije mu svejedno

Dalila Dragojević i Filip Car, od svog poslednjeg pomirenja do danas, nisu imali veće probleme i veza im se pretvorila u mirnu luku. Podsetimo, za nekoliko sati, tokom sutrašnjeg dana, čeka ih nezaboravan provod i venčanje koje će mladenci, ne sumnjamo pamtiti ceo život.

Dalilin bivši muž, Dejan Dragojević, u isto vreme oženiće Aleksandru Nikolić, koja je svojevremeno bila partner budućeg muža njegove bivše žene Dalile. Iako situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naizgled deluje zamršeno, tokom sutrašnjeg dana će sve biti razjašnjeno i rešeno i na "zvaničan način".

Pred emisiju "Pitanja novinara", koja ih uskoro čeka, zadrugari su odmarali, a Filip i Dalila su se povukli u svoje odaje, izolaciju. Ona je bez problema uplovila u mirne snove, dok se on sve vreme vrteo.

Car je nakon nekog vremena, ljubio i grlio Dalilu, pa ponovo pokušao da spava. Nakon silnih pokušaja, ustao je i izašao, kako bi njegova devojka mogla da spava.

Da li je uzbuđen pred spektakl koji ga čeka i da li je trema učinila svoje, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Zadruga 5 - Caru neće san na oči zbog svadbe koja ga čeka za nekoliko sati - 21.05.2022. pic.twitter.com/7rWlkNoJRR

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) May 21, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.