PREMIJERNO NA SPLAVU PORT novi letnji hit Colonije!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERNO NA SPLAVU PORT novi letnji hit Colonije!

Prvo live izvođenje pesme "Lei lei" najavljujemo u Beogradu 27.jula. Naučite koreografiju i plešemo svi u klubu Port , Beograd.

Novim singlom potvrdili su da i nakon dvadeset godina Colonia ide u korak sa svetskim trendovima, kako u zvuku tako i u spotovima koji prate njihove hitove.



- Raduju me druženje sa Beogradskim publikom koja nas uvek dočeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa puno pozitivne energije. Pogotovo mi je drago kada u publici vidim mlade ljude koji od početka do kraja pevaju naše pesme, a već u sredu na spavu Port pevao premijerno našu novu pesmu i spremite se da napravimo najbolji provod na našem nastupu - izjavila je Indira.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

COLONIA priprema iznenađenje na splavu Port! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Jul.2016

Grupa Colonia ima novu pesmu koja osvaja top liste. ''Lei, lei'' prvi put premijerno će izvesti na splavu Port u Beogradu...Colonia ima novu pesmu i pravi letni hit!''Lei lei'' osvaja top liste, a grupa Colonia za svoj novi hit snimila i video spot. Prvo lajv izvođenje pesme ''Lei lei'' najavljujemo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.