POZNATO VREME I MESTO POLAGANJA URNE velike umetnice Lane Toković!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 21:15

POZNATO VREME I MESTO POLAGANJA URNE velike umetnice Lane Toković!

Evo kada će se to dogoditi!

Pevačica Lana Toković preminula je 14.05. VMA, a kako je rekao njen prijatelj, uzrok smrti je sepsa zbog koje je upala u komu.

Lana je bila kremirana četiri dana kasnije na Novom groblju u Beogradu, a sada je njena prijateljica i koleginica Vanesa Šokčić otkrila kada će biti polaganje urne u Aleji zaslužnih građana.

- Polaganje urne naše Lane, Aleja zaslužnih građana, sreda 31.05. u 14h - napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Vanesa.

Podsetimo, Lana Toković je rođena 1966. godine u Beogradu. Bila je osnivač grupe "Lana i Aldo", s muzikom se profesionalno bavila od svoje šesnaeste godine. Snimila je preko 40 trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda. Imala je muzički studio gde se bavila komponovanjem. Sa svojom grupom je održala veliki broj solističkih koncerata, a nagrade je osvajala kao kompozitor, vokalni izvođač i tekstopisac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.