POVREĐEN voditelj Pinka: Završio u BOLNICI, svi zabrinuti

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 20:09

POVREĐEN voditelj Pinka: Završio u BOLNICI, svi zabrinuti

Procurilo u javnost.

Popularni voditelj Pinka i bivši zadrugar, Filip Đukić nedavno je povredio rame, zbog čega je morao da potraži pomoć lekara, a njegova današnja objava zabrinula je fanove.

On je podelio fotografiju iz bolnice, pa su se mnogi zapitali da li je neophodna operacija i koliko je povreda ozbiljna.

 Bez obzira na okolnosti, Filip je sve podelio sa brojnim fanovima na Instagramu, pa nije isključeno da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uskoro detaljno ispričati šta se dogodilo i koliko će biti odsutan.

Paula Hublin, sada njegova verenica, najveća mu je podrška u ovim teškim trenucima i uz njega je sve vreme.

Podsetimo, nakon romantične veridbe, Paula Hublin i Filip Đukić uselili su se u novi stan i započeli zajednički život u luksuznom stanu na Novom Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.