POSVAĐALI SE DESINGERICA I PLJUGICA, GRUPA SE RASPADA?! Baka Prase progovorio o drami: Imam informaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 21:17

POSVAĐALI SE DESINGERICA I PLJUGICA, GRUPA SE RASPADA?! Baka Prase progovorio o drami: "Imam informaciju"

Ovo će razočarati njihove fanove!

U poslednje vreme skoro da ne prođe dan da se u medijima i na mrežama ne pomene ime Dragomira Despića i Luke Bijelovića, koji su poznatiji pod imenima Desingerica i Pljugica.

Njihovi nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i često se nađu na meti kritika zbog izuvanja patika i lupanja publike istim, pokazivanja bušnih čarapa i skidanja majica.

Nedavno je Designerica gostovao u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisiji i ušao je u verbalni sukob sa novinarima. U jednom momentu je voditelj pitao da li je Pljugica njegov partner na sceni, a on je konstatovao da je on njegov kolega, ali i da ne radi iste stvari na nastupu kao on.

Ovu "dramu" između novinara i Desingerice je tokom "lajva" komentarisao i Bogdan Ilić.

Baka Prase je podržao skoro sve što je reper izjavljivao tokom emisije, a onda je otkrio da ima informaciju da su se Desingerica i Pljugica posvađali.

- Ja sam čuo da su se oni posvađali. Je l' to istina? Je l' neko zna info? Ja sam čuo da su se oni posvađali i da će da se rastaju. Da li ste vi čuli taj info? Ne znam od koga sam čio, priča se na ulici. Ja vam ovde dajem info iz prve ruke - rekao je Baka Prase.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.