POSR*LA SI SE NA DOGOVOR! Maja IZDALA Staniju: Ona nije ŠTEDELA reči! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSR*LA SI SE NA DOGOVOR! Maja IZDALA Staniju: Ona nije ŠTEDELA reči! (VIDEO)

Zadrugarke se žestoko pokačile!

Zadrugari su ozbiljno shvatili pismo Velikog šefa, pa su tako odmah počeli sa pripremama za narednu ,,Zadrugoviziju" koja će, po planu, biti jedna od najspekatularnijih ikada.

Iako je Stanija Dobrojević već osmislila performans i odlučila da sa svojim drugaricama zablista u ulogama pevačica iz grupe ''Modelsice", dogodilo se nešto što ju je razočaralo.

Naime, Maja Marinković odbila je da zajedno sa njima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastupa, jer je već izrazila želju da se na sceni predstavi pesmom Nikolije Jovanović  "Ćao, zdravo". Zbog toga je Stanija besna razmišljala da odustane od svega, ali će sebi dati šansu da možda ipak osmisli neku novu ideju.

Maja je jasno rekla da planira samostalni nastup:

- Pa, možete i vas dve same, možete od Sandre Afrike i Goce Tržan onu pesmu. Ja sam planirala Nikoliju još kad se završila prva Zadrugovizija! Ja nisam vezana pupčanom vrcom za vas! Ne znam šta je problem!

Stanija je na ovu njenu izjavu poludela. Ona je svoju prijateljicu optužila da je prekršila dogovor:

- Idi kod ekipe, dogovaraj se slobodno. Mi smo mislile da budemo modelsice, ali ti si ispalila!

Ona je rekla da jedino ostaje da u poslednji čas pravi kombinacije:

- Pošto je ovakva situacija ili ćemo same ili će ova dvojica sa nama. Na kraju ćemo videti nešto zajedno. Ili ću ja sama da izaberem pesmu, ne želim niko da zavisi od mene, ne želim svađe ni bilo šta.

Ona je tad rekla koliko joj je muka od svega:

- Povraća mi se od ovoga! Mi kad imamo neki dogovor, po*ere se po tome. Dogovor je bio da budemo modelsice! I da nas je bilo tri, opet smo to mogle da izguramo!

Marijana je bila razočarana ali je samo kratko prokomentarisala Majinu odluku:

-Dobro, Majo, ispalila si i to je to, nema veze!

Kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da se vidi.

Ceo video možete pogledati ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.