POSLE OVOG PRIZNANJA SVE SE MENJA? Mensur želi da OSTAVI Minu? Ona POBESNELA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE OVOG PRIZNANJA SVE SE MENJA? Mensur želi da OSTAVI Minu? Ona POBESNELA! (VIDEO)

Ozbiljan razgovor!

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su tokom novogodišnje noći imali prvu svađu otkako su u ljubavnoj romansi i to jer zadrugar sumnja da će ga Mina u nekom trenutku izdati.

 - Ja hoću da budem sa tobom, to nije sporno. Da smo napolju nikad ne bih razmišljao. Nemoj to da te povređuje Mina. Mina, ja ti nisam rekao da neću da bude sa tobom. Ja neću da te povredim - pričao je Mensur.

- Ti imaš pravo da to misliš. Problem je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni. Ja se nosim sa 101. stvari ovde - rekla je Mina nervozno.

- Ja tebe hoću i dalje. Ja hoću i dalje da budem sa tobom. Ti ako me sutra izadaš, ja te pljuvati neću - pričao je Mensur.

Ovo je naljutilo Minu, a Ajdarpašić ju je uveravao da ne želi da je ostavi.

Nakon nekoliko trenutaka, zaljubljeni golupčići su zaboravili ovo, te su se prepustili poljupcima.

Da li će nešto posle ovog razgovora da se promeni u njihovom odnosu, ostaje nam da vidimo.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "ONA JE ISFRUSTRIRANA" Vuk Mob odgovorio na prozivke Natalije Trik Fx! "Hvala joj što me je napravila" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.