POPADALE VILICE! Teodora Džehverović POKAZALA PREVIŠE? Snimala telefonom kako ISPRED OGLEDALA ŠIRI NOGE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 21:30

POPADALE VILICE! Teodora Džehverović POKAZALA PREVIŠE? Snimala telefonom kako ISPRED OGLEDALA ŠIRI NOGE

"Zašto me ne voliš?"

Teodora Džehverović, proslavila se nakon učešća u prvoj sezoni "Zadruge", kada je uplovila u vezu sa Anđelom Rankovićem.

Zanimjivo je da u pomenutom rijalitiju je bila učesnik i njena majka, Gordana Džehverović, koja će u narednim sezonama biti zadužena za higijenu Bele kuće, te dolaziti u "inspekciju" zadrugarima.

Teodora je postala mega popularna izbacivši nekoliko hitova koje je naša publika zavolela, te je na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu dobila nenormalnu podršku od čak preko milion pratilaca.

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Danas je Džehverovićeva objavila nekoliko fotografija koje je sama uslikala ispred ogledala u bodiju, a muški deo njenih fanova je "odlepio" jer se snimala sa raširenim nogama.

- Zašto me ne voliš? - bio je opis, ali je teško poverovati da je posle ovih fotki neko ne voli, složićete se, bar muški deo obožavatelja.

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Iako nije imalo"šta da se vidi" na fotografijama, ove provokativne fotke ali sa stilom, pokazuju zašto Teodora ima milionsku podršku na društvenoj mreži.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.