PONOVO U LJUBAVI: Jelena i Čupo krstare Finskom!

Izvor: Kurir, 22.Apr.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO U LJUBAVI: Jelena i Čupo krstare Finskom!

Pobednica "Farme" Jelena Golubović otputovala je u zagrljaj svom dragom Čupi Kalaču u Švedsku, gde su uživali desetak dana, nakon čega su se otisnuli na krstarenje ka Finskoj.

Golupčići su uživali na luksuznom brodu koji plovi Botničkim zalivom, a na kojem su najveći deo vremena proveli u spa centru, koristeći sve pogodnosti ovog glamuroznog plovila na kom su proveli i praznike.

"Super se provodimo i uživamo u svakom trenutku. Neverovatno koliko je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lep pogled sa broda, ima puno vetra, pa su i talasi veliki", rekla je Jelena, koja bi trebalo za Srbiju uskoro da se vrati.

"Mogla bih da živim u Švedskoj, gde Čupo živi, ali ipak više volim Srbiju. Tokom života puno sam putovala i živela u različitim gradovima tako da mi nije problem da se naviknem ukoliko bude potrebe da se selim", kroz osmeh kaže Jelena.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Golubović i Čupo Kalač ponovo u ljubavi: Krstare Finskom! (Foto)

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2014

Jelena Golubović i Čupo Kalač ponovo su u ljubavi, a mlada rediteljka otputovala je u Scaron;vedsku kod svog izabranika, gde su uživali desetak dana, nakon čega su se otisnuli na krstarenje ka Finskoj.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.