PONEKAD SE OSEĆAM KAO RANJENA SRNA! Aleksandra pokušala da POPRAVI odnos sa Dejanom - On potpuno hladan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 21:47

"PONEKAD SE OSEĆAM KAO RANJENA SRNA!" Aleksandra pokušala da POPRAVI odnos sa Dejanom - On potpuno hladan!

Nije očekivala ovo?

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević započeli su razgovor koji joj je on obećao tokom današnjeg dana, a ticao se njihovog odnosa.

- Zdravo, ja sam Aleksandra - glupirala se Aleks.

- Poštovanje - izustio je Dejan.

- A mau, pričaj sa mnom - mazila se.

- Aleksandra, nije to tek tako, je*em mu mamu - rekao je Dejan.

- Razmišljala sam o svemu... Nisam ni sa kim pričala i niko mi nije rekao šta treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ti kažem, svesna sam da sam pogrešila. Jedino sam rekla Đedoviću da sam jako tužna bila što nisi došao na Rajsko ostrvo... Teško mi je da priznam, ali preterala sam u utorak... - nastavila je Nikolićeva.

- Samo se držiš utorka? - pitao je Dragojević.

- Da, ali i petka... I generalno. Moraš da me razumeš, nije mi uvek dobro, pune mi glavu, osećam se loše i onda reagujem tako kako reagujem... Misliš li da je meni lepo tada - govorila je.

- Iskreno, mislim da jeste. Smatram da se tada osećaš dobro i da misliš da si interesantna - rekao je Dejan.

- To je lažno. Ja imam taj trip, kada neko hoće da me kritikuje, ja napušavam ljude, govorim i što mislim i što ne mislim. Znam da to treba da promenim zbog tebe. Nekada se osećam kao ranjena srna i pokušavam to haosom da sakrijem - nastavila je.

- To treba da uradiš ne zbog mene nego i zbog sebe. To je greška što stalno misliš da treba nešto da radiš zbog mene, a treba zbog sebe i zbog nas - govorio je Dragojević.

- Pogrešila sam - ponovila je.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.