POMOZITE IM...! Osman Karić uputio JAVNI APEL! Samo PET DANA pred SUPERFINALE objavio OVAJ VIDEO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2021, 21:52

"POMOZITE IM...!" Osman Karić uputio JAVNI APEL! Samo PET DANA pred SUPERFINALE objavio OVAJ VIDEO!

Specijalne reči za sina.

Samo pet dana pred finale, uveliko se zahuktava podrška zadrugara finalista, koji se bore za 50.000 evra.

Finale je zakazano za subotu, a sada se Osman Karić, otac Stefana Karića oglasio na svom Instagram profilu, kako bi pozvao sve fanove da glasaju za Stefana i njegovu devojku Jovanu Ljubisavljević.

On je napisao ljubavne reči svome sinu i snajki, te apelovao na sve zajedničke obožavatelje da ih, kako kaže, dovedu do trona:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

- Po istinitoj ljubavnoj priči u kojoj su učesnici glavni akteri Jovana i Stefan. Ljubavna priča koja je započela pod teškim okolnostima, gde su se dva mlada života spojila i zaljubila.

- Sve vreme borila da sačuvaju svoju ljubav od zlih neostvarenih i ljubavlju osakaćenih ljudi. Na kraju su paklenoga puta da ostvare svoj cilj, da sačuvaju sebe, razum i svoju bezuslovno obostranu nesebičnu ljubav. Pomozite im da do svog raja i rijaliti kraja, dođu tamo gde pripadaju, Na Tron! - napisao je Osman u opisu ljubavnog videa Stefana i Jovane.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.