POMOZIMO Aleksandra Prijović naterala suze na oči snimkom bake koja jedva preživljava...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 12:57

"POMOZIMO" Aleksandra Prijović naterala suze na oči snimkom bake koja jedva preživljava...

Baka ima 84 godine, živi sama, i živi jako teško, pomozimo joj zajedno.

Aleksandra Prijović trenutno je na samom vrhuncu svoje karijere, a u pauzama od koncerata koje je zakazala širom regiona, Prija se bavi i humanitarnim radom.

Nju je pogodila priča bake Krune Ilić koja sa svoje 84 godine živi u najtežim uslovima. Baka živi u oronuloj i trošnoj kućici, a uskraćeni su joj osnovni uslovi za dostojanstven i normalan život koji zaslužuje svako živo biće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prija je sada objavila video i napisala "Pomozimo!!!" uz emotikon sklopljenih ruku koje označavaju upravo molitvu i molbu.

Kruna Ilić je 84-godišnja baka koja živi u mraku, bez struje. Njena kuća je toliko oronula i prokišnjava da za baku nikako nije bezbedno da koristi struju, jer bi ona u dodiru sa tolikom vodom mogla biti fatalna po njen život. Zbog prokišnjavanja baka Kruna "spava" sa lavorom preko glave dok leži na starom kauču...

Pored toga, ona je bolesna i pije lekove, a kako kaže, jako joj teško pada kada zimi ne može da upali svetlo pa u mraku traži lek koji treba da popije. Ponekad se dešava da ne može da ode na svoj zakazani pregled, jer ako pada kiša, Kruna mora biti kod kuće da bi mogla da izbacuje vodu iz 10ak lavora koji su postavljeni po celoj kući.

A post shared by 28. Jun (@28jun)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.