POKUŠALA SAM DA SE UBIJEM! Baka Prase išao kod PSIHOLOGA: Bilo mi je SVEGA DOSTA...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 12:10

"POKUŠALA SAM DA SE UBIJEM!" Baka Prase išao kod PSIHOLOGA: "Bilo mi je SVEGA DOSTA...!"

"Neće svi da pričaju na ovu temu jer je na društvenim mrežama sve savršeno prezentovano."

Poznata influenserka Nika Ilčić gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o svemu sa čime se suočavala otkako je počela da se bavi ovim poslom.

Ova Hrvatica koja živi u Beogradu ispričala je kako je na svojoj koži osetila sav teret popularnosti, zbog čega je čak želela i da sebi oduzme život.

A post shared by Nika Ilcic (@nikailcic)

- Biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << influenser nije lako. U jednom trenutku imaš petnest godina i sve što poželiš, a onda mi se pred osamnesti rođendan ceo svet srušio. Dobila sam onako jedan lep šamar realnosti gde sam na teži način morala da shvatim da život ne funkcioniše kao na društvenim mrežama. Došla sam u situaciju, da me svi zovu na izlaske ne bi li došla u klub sa svojom ekipom da se provedemo jer sam "poznata", do toga da zovem svoje drugove da se vidimo bez kamera i niko nema vremena za mene. Influenseri prolaze veliku torturu zbog popularnosti koju donosi naš posao - rekla je Nika u emisiji.

- U jednom momentu mi je svega bilo dosta i pokušala sam da se ubijem. Nisam jedina koja se tako oseća, ali neće svi da pričaju na ovu temu jer je na društvenim mrežama sve savršeno prezentovano. Baka Prase je u jednom trenutku zbog popularnosti išao kod psihologa da vidi da li je sve s njim u redu, jer ga je kao i mene sve stiglo - priznala je influenserka, prenosi "Objektiv".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.