PLAČE I TRESE SE: Zvezdan doživeo slom - Anđela je moja sramota i blam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 13:23

PLAČE I TRESE SE: Zvezdan doživeo slom - "Anđela je moja sramota i blam!"

Pokušala je da ga smiri...

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić noćas su dugo razgovarali o svemu što se izdešavalo proteklih nekoliko meseci, a on je na kraju i zaplakao...

Slavniću je stajala knedla u grlu i oči su mu bile pune suza dok je Ana pokušavala da ga smiri i urazumi, a u jednom momentu je počeo i da se trese.

- Šta ti je Zvezdane? Smiri se čoveče, ej pa to sam ja, sa mnom pričaš - govorila je Ana, ali on prvih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta nije želeo da izgovori ni reč, već je samo slušao i plakao.

Slavnić je na kraju pobesneo i svoju bivšu devojku Anđelu Đuričić nazvao "svojim blamom i sramotom", a kako je izgledao ceo razgovor pogledajte na snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.