PEVAČICA U ZAVOJIMA: Menja stare SILIKONE za nove

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA U ZAVOJIMA: Menja stare SILIKONE za nove

Došlo je vreme.

Nataša Bekvalac rešila je da stare silikone u grudima zameni novim.

Pevačica je nedavno posetila svog estetskog hirurga, koji joj je uradio remont, pa je ona prethodnih dana bila u zavojima.

- Nataša važi za pevačicu koja ima najbolje odrađene grudi, jer deluju kao prirodne.

- Došlo je vreme kada je morala da zameni implantate, pa je to i učinila. Obavila je intervenciju i trenutno se oporavlja. Ona će već ovog vikenda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti sposobna da radi, pa će verovatno ponosno izbaciti svoje atribute na nastupu - otkriva izvor i dodaje da je pevačica zadovoljna novim silikonima.

- Oduševljena je kako je urađena operacija. Sada joj grudi izgledaju lepše i čvršće. Operacija je za nju bila bolna, ali je obavljena bez komplikacija i sve je u najboljem redu - završava izvor.

Zbog postoperativnog toka Bekvalčeva se preksinoć nije pojavila na jednom javnom događaju, iako ga prethodnih godina nije propuštala.

Nataša se nije oglašavala povodom ovog slučaja.

BONUS VIDEO: NAKON IZBACIVANJA ĐURIŠIĆKE: Član žirija Zvezda Granda progovorio o SVAĐI sa Anom Bekutom! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.