PEVAČICA ŠOKIRALA JAVNOST: Lepša sam od Kim Kardašijan

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA ŠOKIRALA JAVNOST: Lepša sam od Kim Kardašijan

Kad ona prođe zemlja se trese.

Pevačica Indira Aradinović Indy nedavno je izdala singl "Čka kosmička" pa je u skladu sa tim totalno promenila svoj vizuelni nastup i stil koji jako podseća na trendseterku, američku starletu Kim Kardašijan.

Naime, ona se na snimanju Grandove emisije pojavila u uskoj maslinasto-zelenoj haljini pripijenoj uz telo, koja je istakla sve njene zanosne obline ali i pokazala višak kilograma što baš i nije za pohvalu. Ona je ovim stajlingom sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisutne jako podsetila na starletu Kim.

VANVREMENSKA LEPOTICA: Voditeljka se SKINULA i pokazala savršeno TELO u šestoj deceniji (FOTO)

- Kažu da najpribližnija u Srbiji sam ja jedina žena koja liči na Kim Kardašijan. Ja smatram da sam lepša od nje, ali to ne znači da ona nije lepa žena, ona je jedan ozbiljan svetski biznis šoumen tako da meni je drago da sve njeno iskopiram i iskombinujem u nekoj svojoj kombinaciji - rekla je pevačica na snimanju emisije kod Saše Popovića u studiju.

Goga odgovorila na PROZIVKE Tamare Đurić - Videće ona kako ja ISTERUJEM PRAVDU!

Indira je takođe na svom instagram profilu uporedila sebe i Kim kako poziraju u istoj haljini i time potvrdila da može da joj parira. Šta vi mislite koja je bolja čka, naša domaća ili američka?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.