PAROVI: Ivan Marinković i Marko Perović izbačeni iz vile! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAROVI: Ivan Marinković i Marko Perović izbačeni iz vile! VIDEO

Ivan Marinković i Marko Perović izbačeni su sinoć iz rijalitija PAROVI. Odlukom publike, njih dvoje su osvojili najmanje SMS glasova, te je za njih igra završena i morali su da napuste vilu.

U sinoćnoj emisiji Parovi održano je i još jedno izbacivanje. Od nominovanih šest učesnika, najmanje simpatija publike osvojili su Marko Perović sa 8.4 procenata glasova publike, Ivan Marinković koji je imao 10.10 posto, te su morala odmah da napuste vilu.  Ljuta borba >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << večeras vodila se između Jelene Golubović i Nataše Šavije, dok jeVuk Mob  zauzeo treće mesto, a prema procenitima glasova publike, možemo da zaključimo da je svađa Nataše Šavije sa Ružicom i napadi na Jelenu Golubović definitivno su doprineli, da ove dve takmičarke imaju najveći broj glasova .

Kao i prethodna dva puta, u toku glasanja došlo je i do verbalnih okršaja među ukućanima, a najviše napada ponovo je doživela rediteljka, čije prisustvo u luksuznoj vili, veoma nervira ostale takmičare.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.